Make-up

Experienta mea cu BUZZ STORE si AVON SPACE

De curand am participat la campania celor de la Buzz Store si am primit 3 produse minunate de la AVON Space: un mascara si doua farduri lichide metalice pentru ochi ce pot fi folosite chiar si pe buze.

Pentru a participa la campaniile celor de la Buzz Store trebuie sa ai un cont de Instagram/Facebook si de preferat un blog sau un Youtube channel si bineinteles sa fii urmarit de cat mai multe persoane pentru a fii ales de catre ei. Eu am mai participat si la alte campanii dar am avut in sfarsit noroc sa fiu aleasa pentru Avon Space si ma bucur foarte mult pentru ca am primit 3 produse care chiar imi plac mult. 🙂

Daca vei participa si tu la campaniile Avon Space trebuie sa stii ca va trebuii sa iti faci un cont de reprezentant la ei si vei primii un numar de cod pe care il vei folosii la toate campaniile lor.

Atunci cand o sa fii selectata pentru campaniile de la Avon Space o sa trebuiasca sa iti faci comanda la ei pe site de orice valoare chiar si 2 lei si vei platii tu si curierul, pe mine m-a costat 13.5 lei 🙂 si am primit produse in valoare de 60 de lei.

Asa acum e timpul sa va spun parerea mea despre cele 3 produse primite.

Astazi le-am testat si cu ajutorul lor am realizat un machiaj frumusel, zic eu. :)))

Produsele de la @avonspace pe care le-am folosit sunt:

💄Lash Genius 5 in 1 ce ofera volum, alungire, separare ridicare si e de un negru intens. Cu ajutorul acestui rimel “genele ating inaltimi uimitoare”!!! ❤❤🖤 Si chiar ating dupa cum se poate observa din poza de mai sus. 😀

💄Fardurile metalice Reign cu o formula lichida cu pigmenti periati pentru un finisaj metalic ce ofera o uniformizare usoara dintr-o singura miscare, fara intindere ulterioara sau linii inestetice. Nuantele pe care le-am primit sunt: Majestic Mulberry si Royal Rose 🖤❤🧡.

Sunt foarte pigmentate si se intind foarte, foarte usor.

Pacat ca aparatul nu arata cat de metalice sunt 😥✨.

Multumesc pentru experianta oferita @the_buzzstore_ro si @avonspace ! ✨🖤

Voi ce produse indragiti de la Avon Space? 🙂

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *