SkinCare

CETAPHIL VS ACTINICA

stazi vreau sa va vorbesc despre doua SPF-uri tare diferite intre ele. 😊

Primul este preferatul meu si anume “Crema Hidratanta cu SPF 30” de la @cetaphilromania PRO SpotControl 💕.

✅absoarbe excesul de sebum, reduce stralucurea, ofera o hidratare de lunga durata si protejeaza impotriva razelor UVA si UVB.
✅este non-comedogenic si fara parfum.

Conține Tehnologia Oleosome care asigură o concentrație scăzută de filtre UV și depozite omogene pe suprafața pielii, crescând astfel nivelul de hidratare al pielii și tolerabilitatea produsului;

✅potrivită și pentru îngrijirea în timpul tratamentului antiacneic;

✅studiile dermatologice și cele privind fiziologia pielii confirmă o toleranță foarte bună în cazul pielii predispuse la acnee și la acumularea de impurități

De ce imi place? Se absoarbe foarte repede in piele, nu este lipicios absolut deloc, nu lasa white-cast, nu are parfum, nu se strange in liniile fine si nu se scamoseaza! 💕 Textura este foarte light 💦 nici nu il simti pe piele 🥰.

Are un mic minus si anume ca trebuie evitat contactul cu ochii pentru ca ustura al naibii de tare! 😥

Ingrediente:
AQUA, OCTOCRILENE, ISOPROPIL LAUROYL SARCOSINAT, GLICERINĂ, SALICILAT DE ETILHEXIL, DIMETICICON, BUTIL METHOXIDIBENZOYLMETHANE, DIISOPROPYL SEBACAT, SILICA, METACRILAT DE POLIMETIL, TRISTEARAT DE SUCROZĂ, STARCH DE ALUMINIU OCTENILSUCCINAT, PENTILENE GLICOL, POLISORBAT 61, ALLANTOIN, CAPRYLYL GLICOL, CARBOMER, DIMETICICOL, DISODIUM EDTA, ACID GLICIRRETINIC, HIDROXIE-PALMITOYL SPHINGANINE, PANTENOL, FENOXIETANOL, SORBAT DE POTASIU, GLUTAMAT DE STEAROYL DE SODIU, TOCOPERILACETAT, TRIETANOLAMINA, GUMA XANTHAN, GLUCONAT DE ZINC.

Al doilea SPF este cel de la Actinica o “Lotiune pentru protectie solara cu SPF 50+”.

✅protectie UVA si UVB foarte ridicata, datorita filtrelor fotostabile cu spectru larg pe care le contine (SPF 50+, PPD26);
✅tolerabilitate optima, fara potential alergic sau iritant, nu contine parfum.

✅dispozitiv de dozare inovator, care permite aplicarea unei cantități adecvate a loțiunii pe piele;

Mmm, mie nu mi-a placut absolut deloc pentru ca intra greu in piele, este foarte lipicios astfel incat parul mi se lipeste de fata si lucesc mai rau ca un bec 💡.

Ingrediente:
Bis-ethylhexyloxyphenol metoxifenil triazin, etilhexil triazona, izoamil p-metoxicinamat, etilhexil metoxicinamat, metilen bis-benzotriazolil tetrametil-butilfenol, butil metoxibenzoilmetan, propilparaben, metilparaben, excipienți.

Asa ca l-am introdus pe cel de la Cetaphil in rutina mea 💜!

Tu le-ai incercat? 😁 Care este preferatul tau? 😊

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *