Body Care

BUZZ STORE si Yves Saint Laurent

Pentru ca este o zi atat de mohorata afara 🌦️ am decis sa imi fac ziua mai frumoasa folosind produsele mele preferate si testand mostrele de parfum primite de la @the_buzzstore_ro. care arata genial 💕

Am folosit timp de cateva zile mostrele de la @yslbeauty si pe mine chiar m-a cucerit parfumul acesta. 🌺 Am auzit pareri si PRO si CONTRA dar atunci cand vine vorba de parfumuri parerea fiecaruia este strict subiectiva pentru ca avem cu totii gusturi diferite 😊.

Parfumul Libre Intense – Yves Saint Laurent este o reinterpretare a femeii instinctuale, salbatica si libera, ce porneste in cucerirea lumii intregi. Ea isi foloseste intuitia ca arma principala dupa care se ghideaza pentru a-si urma calea. Libre Intense este celebrarea libertatii de a trai dupa propriile instincte. Ni se dezvaluie o noua feminitate, nonconformista, autentica, puternica ce lupta pentru crezurile personale.

Dupa un proces de creatie care a durat sapte ani si s-a concretizat in 1.570 de variante parfumate, Libre este gata sa te cucereasca, fiind sinonim cu note contrastante, ca cele arzatoare de floare de portocal, lavanda rece, neroli spumanta, mandarina suculenta, vanilie intensa si chihlimbar stralucitor.

Libre este un parfum feminin, are o scanteie unisex, imprumutand din mirosul de baza al coloniilor masculine. Astfel, are un nucleu olfactiv pregnant, prin fougere (valente ierboase, de feriga, obtinute prin juxtapunerea cu lavanda, geraniu, mosc, migdale si muschi de stejar), care, in cazul de fata, capata fatete feminine, gratie mixului cu floare de portocal marocan, lavanda rece, neroli spumanta, mndarina suculenta, vanilie intensa si chihlimbar straluciror.

🎆 Suna bine nu?

Libre isi etaleaza toate fatetele oferind un spectacol ambivalent si fascinant, intr-o sticla emblematica. 🖤

In ceea ce priveste persistenta parfumului..ei bine nu este wow dar rezista undeva la 8 ore 😉. Eu personal nu sunt o fana a parfumurilor, slava domnului ca daca aveam si obsesia asta cred ca aveam nevoie de un al doilea job.. mie personal imi place nota msculina pe care o are si cu siguranta il voi achizitiona cat de curand. ☺️

Pe tine ce parfum te-a cucerit? ❤️🌼

#buzzysl #yslbeauty #IAMLIBRE

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *